Skadad rygg

Nu har jag inte ridit på en och en halv vecka, jag slog i ryggen i krocken vi hade... Och jag har problem med min nacke och rygg nu. Det är min tränare som rider Erilia vilket är bra eftersom hon utvecklas, men tråkigt eftersom jag själv inte kan rida. 
 

Usel helg

Min helg har inte varit den bästa direkt, eller lördagen var väl okej men igår var en sådan dag som jag inte borde ha klivit upp ur sängen.
 
När jag gick in i köket där marsvinen bor på morgonen, pep de inte som vanligt ett av de låg i ett hörn och de två andra kollade nervöst på henne, när jag gav de mat, gick bara en i taget fram för att äta en av de satt kvar med den liggande i hörnet. När jag tog upp henne var hennes fot svullen och blödde. Vi åkte fort till djurakuten, där fanns dock ingen marsvinsvet. fram till kl. 9.00 så vi åkte hem en stund med henne för att hon inte skulle sitta i "sjukhuslukten" och bli nervös. När vi kom tillbaka var veterinären på plats då foten var för svullen för att känna på den gick vi in i röntgen, där visade det sig att inte bara foten är bruten utan att hon har ett fel i sitt knä.. Vi fick en massa medicinering utskriven och om hon lever som hon brukar får hon behålla sitt ben, äter eller dricker hon mindre eller inte alls måste vi åka in för amputering. Det kan hända att det behövs ändå.
 
När vi kommit hem och tryck i all medicin i det stackars lilla djuret åkte vi och handlade, eftersom vi hade nära och bra till stallet så åkte vi dit. Väl i stallet visar det sig att boxarna inte skulle mockas denna dag, så jag fick mocka själv. Sen kom jag på att jag ju i lördags tagit hem all utrustning för att smörja den, vi satte oss i bilen för att hämta den. 
 
När vi kommit en kort bit på väg så körde en bil in i vår bil. Jag slog till nacke, skulderblad och rygg min sambo har nu bara ont i nacken. Vår bil är lite sämre, bagageluckan är helt sönder och inbuktningen är rejäl. 
 
Så om man ska lita på ordspråket att imorgon blir en bättre dag så borde jag köpa lotto och vinna idag
 

RSS 2.0