Foto time

Imorgon ska vi ha en liten photoshoot jag och min pojkvän, vi ska låna en annan fux i stallet som han får sitt på, finkläderna åker på och så kör vi, men det gäller från 16 imorgon.
 
Idag ska jag invänta ett ombud som ska komma med min nya sadel, jag har beställt en måttsydd sadel hos firman HB Contact, den drivs av ett urmysigt par. Som verkligen kan sin sak. Sadeln anpassas till hästen efter en 3D modell av hästens rygg. Sedan har även jag som ryttare varit där och testat ut hur min sadel ska vara. Jag tar ett separat inlägg om det, dem är så duktiga på det dem gör.
 
Så ikväll hoppas jag sitta i min nya sadel och motionera ponnyn lite, då vi i samband med bilderna rider ut imorgon vill jag gärna känna av henne på ridplatsen, vår tränare är ute på sitt dommarjobb så jag får finslipa henne lite själv. Dock går det bättre och bättre för oss vilket är otroligt kul faktiskt. 
 
Jag börjar smått komma över hopp rädsla jag fått efter jag köpt tottis, jag är mer rädd för att hon ska göra illa sig en jag. Det är ju min ögonsten. Men många tycker det är kul då jag tävlat 120 och 130 cm klasser innan jag köpte henne.. men nåja. Vi måste utvecklas tillsammans
 

RSS 2.0